• TZU-Tractari

Servicii tractari non-stop

Tractari auto

Efectuam tractari auto cu autoplatforme performante, in conditii de perfecta siguranta pentru autoturismul dumneavoastra pe tot parcursul interventiei.

Asisteta rutiera

Acordam asistenta rutiera, consultanta avizata, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, oricaruia dintre clientii nostri aflati in impas, indiferent de zona in care se afla.

Remorcari auto

Efectuam remorcari auto in zona Bucuresti si in imprejurimi, cu echipament de ultima generatie. Raspundem cu promptitudine tuturor solicitarilor dvs.

Compania noastra ofera servicii de tractari auto, remorcari si asistenta rutiera, in zona Bucuresti si in imprejurimi. Oferim servicii de calitate la costuri optime, in conditii de maxima siguranta, cu echipamente performante, cu personal calificat, gata sa intervina oricand este nevoie.

Indiferent de problemele pe care le experimentati in legaura cu masina, noi va putem oferi solutia cea mai potrivita pentru situatia in care va aflati. Suntem o echipa formata din personal cu experienta, gata oricand sa intervina, fie vara, fie iarna, indiferent de starea in care se afla carosabilul. Suntem intotdeauana pregatiti sa facem fata oricaror provocari ar aparea, pentru a veni in ajutorul dvs.

Serviciul de asistenta rutiera, prin operatorii nostri, va poate oferi indicatii cu privire la diverse problem precum: pana, alimentare defectuoasa cu carburant, inlocuire diverse componente – becuri, acumulatori, etc. Puteti apela pentru indicatii in legatura cu diverse manopere necesare pentru ca masina dumneavoastra sa opereze in conditii normale.

Serviciul de tractari auto Bucuresti va sta la dipsozitie 24 de ore din 24, cu interventie rapida in orice zona din Bucuresti si din imprejurimi. Pe tot parcursul interventiei, masina dumneavoastra va fi in perfecta siguranta. Veti fi informati in legatura cu fiecare pas al operatiunii, iar personalul nostru va fi mereu in legatura cu dumneavoastra, in fiecare moment al interventiei.

Obiectivul noastru principal este acela de a oferi servicii de tractari auto de calitate, la preturi accesibile, de a minimiza posibile avarii aparute post dauna, in cazul in care autoturismul a fost implicat intr-un accident sau tamponare. Cu noi, puteti fi siguri ca masina dumneavoastra va ajunge in siguranta acolo unde doriti.

Contactati-ne!

Intrati acum in legatura cu noi prin email sau formulatul nostru de contact sau prin telefon!